• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Apollo našel domov


AST, pes, 6,5 roku, KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020000161888

Apollo je hodný, nenáročný a již klidnější pes. Miluje lidi, kontakt s nimi, společnost. S fenkami vychází dobře, pejsky si vybírá, ale zpravidla se chce kamarádit. Je zvyklý žít v bytě. Na vodítku chodí hezky. Je hluchý - nevíme, zda je to vrozená genetická vada, nebo ohluchl časem - vše budeme ještě konzultovat na veterině. Nicméně hluchota ho to v ničem neomezuje, jen není možné jej pouštět z vodítka na neoploceném prostoru - kvůli jeho bezpečnosti. Ideální by byl do domku se zahrádkou nejlépe ke psí kamarádce. Hledáme pouze vážné zájemce, byl již u třech majitelů, hledáme již stálý domov.

Více fotografií naleznete zde.

27. 5. 2017 - Apollo dnes odjel do nového domova. Nová rodina ho dvakrát navštívila a dnes s nimi odjel do Telče. Věříme, že to budou ti praví majitelé, na které celý svůj dosavadní život čekal.

2. 5. 2017 - Apollo byl dnes vykastrován a načipován č. mikročipu 981020000161888.

28. 4. 2017 - Dnes jsme do péče přijali 6,5 letého AST Apolla. Jeho již třetí majitel odjíždí za prací do zahraničí a Apolla si nemůže vzít s sebou. Již v přechozí době hledal pro Apolla novou rodinu. Domluvili jsme se tedy tentokrát na příjmu a budeme Apollovi hledat novou stálou rodinu.