• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Ben našel domov


kříženec teriéra, pes, 3 roky (narozen 2016), KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020009646342

Beník je moc hodný, nekonfliktní pejsek. Miluje všechno živé. Vychované děti má rád. S pejsky větsinou vychází dobře. Bitky nevyvolává ani nevyhledává, ale pokud ho někdo vytrvale prudí, umí se i prát. Byl by velice vhodný pro psí sporty, doma je čistotný. Velmi mu prospívá pokud můze se svým páníčkem sdílet maximum času a třeba i místečko v posteli. Hodně by i ocenil psího kámoše na hraní. Domácí (slepice, kočky, králíky,...) neloví. Cizí většinou také ne. Veškerou péči, cestování čímkoliv,... zvládá dobře. Moooooc rád jí, např. ke koši na odpadky je vysloveně drzý:-D. Je vhodný do bytu i domku se zahrádkou, ale rozhodně jen s bydlením uvnitř!!!! Vzhledem ke svému temperamentu by byl vhodnější pro mladé nebo aktivní lidi. Rozhodně to není pejsek, kterému bude stačit velká zahrada a procházky na vodítku kolem bloku. Má moc rád pohyb, ale když je potřeba, vydrží Vám ležet dloooouho u nohou a čekat až na něj budete mít čas. Není rád sám. Nezapře geny teriéra, má trochu tvrdší hlavinku a tak když prostě něco nechce (nebo chce) dá práci ho přemluvit o opaku. Po zlém s ním nic moc nesvedete, ale pokud mu dáte dostatek opravdové lásky a smíříte se s jeho povahou získáte úžasného životního kámoše.

Kontakt pro zájemce - 605 212 348 (Nová Ves u Chýnova, okr. Tábor)

Více fotografií naleznete zde.

2. 9. 2019 - Beník se konečně dočkal a našel, doslova si sám vybral, rodinu která rozumí jeho teriéří povaze. Bude mít spoustu lásky i pevné hranice. Starší děti, se kterými si hraje, teplý pelíšek. Věříme, že jsou to ti praví, na které čekal. První zprávy z nového domova jsou velmi pozitivní. Beník odjel zpět do Jindřichova Hradce. 

18. 5. 2019 - Beník se dnes po roce vrátil zpět k nám a opět hledá nový domov. Beník se vrátil po dlouhém a náročném rozhodování, protože páníčci na něj neměli tolik času, kolik by potřeboval.

9. 5. 2018 - Beník našel nový domov u sousedů depozitní tety se třemi dětmi a starším pejskem, kde trávil hodně času hraním a běháním a nošením míčků a tak moc se mu tam zalíbilo, že zůstal. Noví páníčkové ho mají moc rádi a i výchovu spolu pěkně dolaďují.

11. 4. 2018 - Ben byl vykastrovaný a načipovaný ( č. mikročipu 981020009646342)

7. 4. 2018 - Dnes jsme do péče přijali pejska Bena od jeho původních majitelů.