• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Marcel našel domov


kocour, 3 roky, KASTROVANÝ

Marcel je hodný, mazlivý kocourek. Při příjmu měl zraněnou přední nožičku, ošetření snášel krásně i když někdy to pro něj opravdu nebylo příjemné. Je čistotný, společnost ostatních kočiček mu už nečiní problém, zprvu z nich byl velmi nervózní, na pejsky zatím prská, ale je to asi i tím, že mu možná nějaký pes způsobil jeho zranění. Rád se nechá hladit i chovat a má rád i malé děti. Byl vyhublý, ale už se dal docela do pořádku a bude z něj krásný mohutný kocour. Čistotný.

Více fotografií naleznete zde.

28. 1. 2017 - Marcel odjel do Otína do bytu, kde zaplní místo po velice podobném kocourkovi.

25. 10. 2016 - Marcel byl propuštěn na doléčení do našeho depozita. Stále je nutné ránu čistit a mazat hojivou mastičkou. Jinak je kocourek bez léků.

16. 10. 2016 - Kocourka bylo nutné na větší ošetření uspat, jelikož je rána hodně bolestivá a bylo nutné i odstřihnout přebývající odtrženou kůži. Jelikož již byl kocourek v narkóze, byl rovnou vykastrován..

12. 10. 2016 - Dnes byl na veterinární kliniku nálezci dopraven kocourek s odtrženou kůží na přední noze. Zřejmě ho chytl pes či nějaký jiný dravec. Kocourek je hubený, ale jinak celkem fit. Na veterině byl tedy hospitalizován a rána mu je pravidelně čištěna.