• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Omyl našel domov


kocourek, 1 rok (narozen na jaře 2017), KASTROVANÝ (ev.č. 2018/02/01)

Kocourek je čistotný, zvyklý na ostatní kočičky, se kterými je rád a nemá potřebu vyhledávat společnost člověka. Pokud zůstane někde sám, tak člověka akceptuje a nechá se i pohladit i vzít do rukou, ale pokud je ve větší kočičí skupině, tak člověka odhání prskáním, ale nechá se uplatit konzervou.

Více fotografií naleznete zde.

17. 7. 2018 - Omyl si na nás poslední dobou zvykal čím dál víc a víc stával se mazlivějším a tak se stalo, že dnes okouzlil mladé slečny a odjel k naší bývalé kočičí svěřenkyni na statek do Rodvínova mezi koníky a další zvěř :-)

2. 2. 2018 - Při kastraci kočičky se zjistilo, že se jedná o kocourka a tak jsme ho pojmenovali "Omyl" :-) Dnes byl tedy vykastrovaný, odblešený a odčervený a přesunutý do našeho depozita.

1. 2. 2018 - Dnes jsme po domluvě s paní, která nám pomáhá na sídlišti Hvězdárna v Jindřichově Hradci chytat bezprizorní kočičky, přijali do péče odchycenou kočičku. Jelikož byl dnešek velice náročný a nebyli jsme k dispozici v depozitu, přijali ji za nás veterináři z veteriny Piketa a kočičku dočasně ubytovali.