• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Jaromír našel domov


kocourek, narozený cca 20. 6. 2022 (ev. číslo 2022/08/10), budoucí kastrace je podmínkou adopce, č. mikročipu 953010006201808

4 koťata jsme přijali od majitele jejich maminky. Žil v přesvědčení že mají doma kocoura a ejhle, ono ne. Bohužel situaci neřešil dříve, až když se koťata občas proběhla jeho staré mamince pod nohama a hrozil ji úraz, tak musela rázně z domu. Kastrace kočky byla jednou z podmínek přijetí koťat k nám.

Jaromír, nejbázlivější kocourek z celé chlapské party, se krásně aklimatizoval a lidskou náruč a pozornost si užívá. Z počátku je u cizích lidí nejistý, ale po chvilce se osmělí. V novém domově by jistě psí či kočičí společnost uvítal. Kočičí WC používá spolehlivě a nejraději má masíčko. 

Více fotografií naleznete zde.

9. 11. 2022 - Naše kočičí trio (Jaroslav, Jaromír a Jarolím) odjelo do nového domova a to na farmu do Kunžaku.

15. 10. 2022 - Jaromír, nejbázlivější kocourek z celé chlapské party, se krásně aklimatizoval a lidskou náruč a pozornost si užívá. Z počátku je u cizích lidí nejistý, ale po chvilce se osmělí. V novém domově by jistě psí či kočičí společnost uvítal.

1. 9. 2022 - Jaromír je prozatím plachý Kocourek. Kočičí WC používá spolehlivě a nejraději má masíčko. V depozitu jako jediný ze svých sourozenců prozatím nevyhledává kontakt s lidskou dlaní. Pokud ho člověk chová, hlazeni si ale užívá. Jistě by v novém domově uvítal kočičího parťáka. Na veterinární klinice byl velmi hodný a šikovný. 

29. 8. 2022 - Koťata byla dnes otestována FIV/FeLV - negativní, poprvé naočkována a načipována.

18. 8. 2022 - Dnes jsme přijali do péče 4 koťata od majitele jejich maminky. Žil v přesvědčení že mají doma kocoura a ejhle, ono ne. Bohužel situaci neřešil dříve, až když se koťata občas proběhla jeho staré mamince pod nohama a hrozil ji úraz, tak musela rázně z domu. Kastrace kočky byla jednou z podmínek přijetí koťat k nám.