• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Snížek našel domov


kocour, narozen cca 2022, (ev. číslo 2024/04/08), KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020000780953

Kocourka jsme přijali od majitelů z Otína, jelikož má komplikovanou zlomeninu pánve a majitelé nemohli / nechtěli náročnou rekonvalescenci s kocourkem podstupovat. 

Snížek je hodný kocour, který zřejmě následkem autoúrazu prodělal zlomeninu pánve. Pár dní si zatím poležel na veterině, kde se čekalo, zda bude schopen vůbec vyměšovat a také se stabilizoval a připravoval na budoucí komplikovanější operaci. Nyní je již po operaci a po rekonvalescenci a rád by našel nový domov.

Snížek je hodný mazlivý kocour. Při ošetřování nám sice dal trochu zabrat, ale není se čemu divit - bolest, změna prostředí i lidí, to vše ho vystresovalo a znejistilo. Nyní je již v pohodě a rád za námi běhá pro pohlazení. Je čistotný a s ostatními kočkami vychází dobře.

Více fotografií naleznete zde.

21. 7. 2024 - Snížek odjel do bytu v Jindřichově Hradci, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

27. 6. 2024 - Snížek je zhojen, již je plně schopen chůze i drobnějších výskoků na gauč a škrabadlo :-)

květen 2024 - Operace proběhla ještě v dubnu, jen se nezahojila dobře rána a musel být kocourek přeoperován. Nicméně teď již je vše jak má být.

25. 4. 2024 - Snížek je od příjmu hospitalizovaný na veterině, jelikož se čekalo, zda bude schopen vůbec vyměšovat a také se stabilizoval a připravoval na budoucí komplikovanější operaci. Nyní vše vypadá, že operace proběhne a pak už jen dlouhý klidový režim a snad zase bude schopen fungovat. Kocourek byl otestován na FIV / FeLV (negativní).

22. 4. 2024 - Kocourka jsme přijali od majitelů z Otína, jelikož má komplikovanou zlomeninu pánve a majitelé nemohli / nechtěli náročnou rekonvalescenci s kocourkem podstupovat.
Snížek je hodný kocour, který zřejmě následkem autoúrazu prodělal zlomeninu pánve.