• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Benefiční den pro Cibelu 2023


Datum konání: 1. 7. 2023 (sobota) od 15:00

Kde: Jindřichův Hradec – Park pod gymnáziem

V sobotu 1. července se v parku pod Gymnáziem V. Nováka uskuteční první z letních koncertů, a to v rámci zakončení odpoledního programu benefičního dne pro Cibelu.

Od 15 hodin jsou připraveny soutěže pro psy a páníčky. Soutěže nejsou limitované věkem psů ani páníčků a pejsci nepotřebují žádný speciální výcvik. Soutěže jsou určeny hlavně pro zábavu, a jsou připraveny tak, aby je zvládl každý. Jediné, bez čeho se neobejdete, je platné očkování proti vzteklině a je nutné mít s sebou očkovací průkaz.

Pro milovníky procházek je možnost zúčastnit se závodu, a to rovnou ve dvou délkách – 4 km a 12km.

Další doprovodný program je tvoření z papíru pro děti, skládání zvířecích origami, zvířecí omalovánky. I dospělým bude připravena možnost vlastnoručně si vyrobit hračku pro pejska či kočičku.

Ve stánku Cibely bude mít každý možnost přispět na podporu spolku a jeho provozu, případně si za svůj příspěvek vybrat nějakou drobnost.

Od 17 hodin se můžeme těšit na hudební program v podání DJ Peltone a ve 20:00 je plánovaný začátek koncertu skupiny Circus Brothers, která svým vystoupením zahájí sezonu letních koncertů v parku pod gymnáziem.

Vstupné volné