Uskutečněné akce

29. 12. 2016 - Výstava zvířat v DDM


29. 12. 2016 jsme se zúčastnili 1. ročníku chovatelské burzy drobného zvířectva (plazi, hlodavci, ptactvo,...), která se konala v Domě dětí a mládeže v Jindřichově Hradci. Náš spolek na místě nabízel naše kočičí s psí svěřence k adopci. S námi na místě byli pejsci Čertík a Gripen. Oba dva se těšili velkému zájmu, lidé i s dětmi se sami mohli přesvědčit, že jsou to opravdu mazlíci a pohodáři. Bohužel ani jednomu se však nový domov nepodařilo najít.

 

Dále s námi na místě byli kočičky - Mischelle, Lolka, Lotzika a kocourci Kubajz, Vojtíšek a Howard. Po velkém vybírání mezi Lolkou a Mischelle si mladý pán ze Suchdola nad Lužnicí odvážel Mischelle. Bude hravou společnicí jeho 1 kocourkovi a 2 kočičkám.

Kočička Lotzika si výstavu užívala skoro od samého rána jako "zamluvená". Hned ráno jí totiž milá důchodkyně přislíbila domov v bytě v Jindřichově Hradci, kam také nakonec odjela. A těsně před koncem výstavy učarovala Lolka malou holčičku a její maminku a odjela s nimi do bytu do Otína. Ani jednomu z kocourků se bohužel nepodařilo nový domov najít, ale i tak, 3 adoptované kočičky je velký úspěch, v který jsme ani nedoufali.

Přímo na místo nám lidé přinášeli dodatečnou vánoční nadílku pro naše svěřence. Tímto moc děkujeme za tyto věci - krmení, stelivo, ňaminky atp. se vždy hodí a jsme za to rádi. Velké díky ale patří i všem, kteří se u našeho stánku zastavili a něco si vybrali, či jen tak přispěli na naši činnost.

V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat organizátorům akce, kteří nám umožnili naši účast a domluvili jsme společně trvalou spolupráci. Další akce v DDM, na které nás budete moci vidět bude 29. 1. 2017.

Více fotografií z celé akce naleznete zde.