Uskutečněné akce

22. 4. 2017 - Mezinárodní výstava psů České Budějovice


22. 4. 2017 jsme se zúčastnili mezinárodní výstavy psů v Českých Budějovicích. Na výstaviště s námi jely 2 fenky z kauzy "Jihočeská vlčata" Tiramisu a Bělka a kříženec Čertík -Jerry. Hlavně Tiruška okouzlovala návštěvníky nejen zajímavým vzhledem, ale i klidem, se kterým celou akci absolvovala. Zato Čertík, jak jeho jméno napovídá, byl jako na trní a na všechny kolemjdoucí ňafal, že to je nuda stát na místě a že chce nějakou akci nebo aspoň pytel ňaminek :-)

K naší velké radosti se za námi u stánku opět zastavilo pár známých tváří, hlavně z našich bývalých svěřenců máme vždy radost. Letos se ukázala fenka Taša (také jedna z jihočeských vlčat) se svoji mladinkou paničkou a fenečka Fanynka. 

 

Ačkoli se nám ani jednomu z pejsků domov najít nepodařilo, strávili jsme milý den s pejskaři všeho druhu a doufejme, že jsme třeba někoho "nakopli" do adopce útulkových zvířátek :-) 

Na závěr bychom chtěli srdečně poděkovat všem, kteří nás podpořili finančně nebo nějakým pamlskem pro pejsky a také děkujeme pořadatelům, že nám umožnili zúčastnit se této výstavy.

Více fotografií z akce najdete ZDE.