Napipi našla domov


kočička, narozena cca 7/2017

Podmínkou adopce je kastrace v dospělosti.

Napipi je hodná, vymazlená kočička, na kočičí záchůdek chodí dobře, je zvyklá na ostatní kočičky, pejsky, děti. Napipi je v rekonvalescenci po poměrně velkém operativním zákroku bříška. Vše je však již skoro dohojené a může konečně hledat nový domov.

Více fotografií naleznete zde.

24. 12. 2017 - U Napipi se projevilo zhoršené dýchání, po RTG a sonu na veterině bylo potrvzeno, že po prodělání zápalu plic při příjmu na veterinu v říjnu 2017, zůstaly plíce již částečně poškozené a pracují zhruba na 50 %. Napipi nikdy nebude schopna absolvovat kastraci a prognóza jejího života je cca 3 roky. Na základě těchto informací Napipi zůstává trvale v depozitu jako vlastní kočička depozitářky.

1. 10. 2017 - Dnes jsme do péče převzali zhruba tříměsíční kočičku, kterou hodný pán přinesl na naší veterinu. Kočička měla poměrně velkou díru do bříška a část vnitřností vysela ven. Na veterině se o ni okamžitě postarali a zoperovali ji a po zvládnutí nejhorší péče o ránu nám byla předána do péče. Fotografie jsou pořízeny 14 dní po zákroku. Rána se krásně hojí, kočička je velká bojovnice a neuvěřitelný mazlík a vše s přehledem zvládá.