Tlapka našel domov


kocourek, narozen cca v půlce května 2020 (ev. číslo 2020/08/08)

Budoucí kastrace podmínkou adopce.

Koťátko bylo nalezeno ve Vydří. Mělo svrab a zánět v uších a starou zlomeninu levé přední pacičky.

Kocourek je extrémně milý, mazlivý a při chuti. Ouška jsou již přeléčena a vzhledem k tomu, že zlomenina je již stará, navíc zasahuje do růstových zón kostí, bylo veterinářem doporučeno neoperovat. Kocourek nožičku částečně zatěžuje a uvidí se co dál, jak poroste. Případná korekce je doporučena cca v 10 měsících věku, ale je také možné, že nebude třeba. Pro kocourka hledáme tedy nový domov v bytě nebo v domku s bydlením uvnitř, jelikož jako venkovní kočička by byl znevýhodněn.

Kocourek řádí, skáče, dobře baští. Trochu kulhá a ulevuje na ťapku, ale zdá se, že mu to moc nevadí.

Více fotografií naleznete zde.

16. 11. 2020 - Tlapka našel nový domov v Hospřízi u lidí, kteří mu poskytli dočasnou péči, když bylo potřeba. Takže je tam, kde to zná a má rád :-) Děkujeme. 

26. 8. 2020 - Tlapka dlabe jak drak, začíná pěkně nabírat a řádí o 100 péro. Zkrátka pohodové zdravé kotě.

22. 8. 2020 - Je to kotě, jak má být. Řádí, všude skáče. Trochu kulhá a ulevuje na ťapku, ale zdá se, že mu to moc nevadí. Je neunavitelný. Jen je pořád hubený jak lunt.

18. 8. 2020 - Dnes jsme přijali koťátko, které bylo nalezeno 9.8. ve Vydří. Mělo svrab a zánět v uších a starou zlomeninu levé přední pacičky - od 10.8. bylo hospitalizované na veterinární klinice, odkud jsme ho přebrali do péče my.