Idefix našel domov


kříženec, pes, 7-8 let, č. mikročipu 981020011169449

Idefix je kříženec střední velikosti (16,5 kg). Přišel k nám s neléčenou rakovinou na spodní čelisti. Dle veterinářů není však již vzhledem k rozsahu nádoru vhodné nádor odoperovat. Idefix má ale obrovskou chuť do života a chová se jakoby ho žádný nádor neomezoval. Sice se mu hůře žere, ale o to více s chutí. Byl zvyklý žít v domě se zahrádkou. Na vodítku chodí pěkně. S ostatními pejsky vychází dobře. Je to velice kontaktní pejsek, vhodný i k dětem. Hledáme pro něj domov, kde by mohl spokojeně s láskou dožít.

Více fotografií naleznete zde.

30. 4. 2015 - Každý pejsek je umístitelný - ať je starý, nemocný či jinak hendikepovaný. Důkazem je i dnešní velké štěstí našeho Idefixe, který odjel se skvělým pánem do bytu do Českých Budějovic. Bude jedináčkem a dostane se mu veškeré péče a lásky, kterou si na sklonku života opravdu zaslouží.

23. 3. 2015 - Idefix byl dnes naočkován a načipován č. mikročipu 981020011169449.

9. 3. 2015 - Dnes hned brzy ráno jsme byli s Idefixem na veterině, abychom zjistili co přesně se spodní čelistí má. Bohužel se potvrdilo to nejhorší a to je rakovina kosti. Dle veterinářů není však již vzhledem k rozsahu nádoru vhodné nádor odoperovávat. Idefix dostal antibiotika, přášky od bolesti a dezinfekci a uvidíme jak si povede dál. Prognozy však nejsou nijak zvláště pozitivní.

8. 3. 2015 - Dnes jsme přijali do péče zhruba 7-8 let starého křížence o kterého se majitel již nemohl ze zdravotních důvodů dále starat. Pejsek měl při předání krvácející a zhnisanou spodní pravou čelist.