Béďa se vrátil domů


kocour, cca 4-5 let, KASTROVANÝ

Béďa je umazlený kocourek, je i dost upovídaný, ale tak nějak hezky :-) Je čistotný a nenáročný.  

Více fotografií naleznete zde.

21. 7. 2017 - Dnes se stalo něco, v co už nikdo z nás ani trochu nedoufal. Béďa se po cca měsíci u nás a cca 3 měsících bez domova, vrací ke své majitelce. A jak se vše vůbec přihodilo? Neskutečný příběh od začátku do konce.

Jednoho dne přijelo k majitelce Bédi auto přepravce balíků a nikdo si nevšiml, že mazlivý kocourek nastoupil do nákladního prostoru. Přepravce odjel a za cca 20 km se mu zdálo, že z nákladního prostoru něco slyší. Šel se tedy podívat a z balíků na něj vyskočil kocour a vyděšený utekl do lesa. Přepravce se tedy vracel na místo poslední nakládky a informoval zde o nechtěném odvozu kocourka do vzdálených lesů. Majitelé se ho tedy vyjeli hledat, ale bohužel neúspěšně. Béďa se pak přitoulal do vesnice poblíž místa, kde vystoupil z auta a našel si zde nové bydlení u milovnice koček. Ta ale již 7 kočičku nechtěla a tak ji odevzdala po čase k nám do péče. Tím by asi byl příběh uzavřen, kdyby tomu nenahrála náhoda a k nálezkyni nepřišla sousedka nešťastných majitelů na masáž. Slovo dalo slovo, milovnice koček si vzájemně sdělovali příběhy jejich mazlíčků a došlo i na příběh ze vsi o kuriozní ztrátě kocourka. Pak již bylo jen krůček k tomu, aby nálezkyně kontaktovala majitele, ukázala jim fotky Bédi a když bylo jasné, že je to on, nezbývalo nic jiného než, aby se šťastně vrátil domů. Děkujeme náhodě a hlavně všem zúčastněným za návrat ztraceného "syna".

25. 6. 2017 - Dnes jsme přijali kocourka, o kterého se již nálezci nemohli dále postarat.
Toto nám k němu napsali: "Kde se vzal, tu se vzal v naší vsi, nikdo neví, odkud přišel. Zatím ho krmíme, dokonce jsme ho nechali vykastrovat a vyléčili mu ušní svrab. Nechat si ho ale bohužel nemůžeme a navíc koncem příštího týdne odjíždíme na měsíc pryč a přesto, že jsem se hodně snažili, nepodařilo se nám pro něj najít domov."