Tonda našel domov


kocourek, 2 roky (nar. 2017), KASTROVANÝ, (ev. číslo 2019/06/05)

Kocourka jsme přijali 14. 6. 2019 z Nové Bystřice od majitelů, kteří jsou v insolvenci a stěhují se pryč.

Kocourek byl zvyklý žít jen venku, ale již si u nás zvykl i doma, nicméně z jeho chování je patrné, že by se rád proběhl i venku, proto bychom pro něj chtěli najít domov s přístupem i ven. Je čistotný, zvyklý na ostatní kočičky. Je to hodný kocour, který zvládá i vyšetření na veterině, odběry krve, sono, koupání, zprvu byl obezřetný a párkrát nás neváhal profackovat, teď nám ale již věří a tak nemá potřebu se bránit.

Více fotografií naleznete zde.

27. 9. 2019 - Tonda odjel bydlet do baráčku s uzavřeným dvorem do Dolní Radouně k 1 kočičce a pejskovi.

8. 7. 2019 - Kocourek je již v pořádku. Kocourek byl zvyklý žít jen venku, nyní si ale již zvyká uvnitř. Je čistotný. Je to hodný kocour, který zvládá i vyšetření na veterině, odběry krve, sono, koupání, ale přesto je svůj a když vás chce profackovat, tak to udělá (ale jen jemně, drápky při tom moc nepoužívá, asi ještě zbytky obezřetnosti ze života na ulici.

21. 6. 2019 - Kocourek od příjmu trpěl průjmem, který jsme přikládali tomu, že byl silně zablešen a začerven. Bohužel se jednalo asi již o stav déle trvající, na který nás majitelé neupozornili, na kontrolním sonu a vyšetření krve bylo zjištěno, že má v těle zánět, horší hodnoty jater a na sonu nic moc ledviny. Zatím dostal ATB, podporu na játra a gastrodietu a uvidíme, co dál.

14. 6. 2019 - Kocourka jsme přijali z Nové Bystřice od majitelů, kteří jsou v insolvenci a stěhují se pryč. Kocourka dovezli rovnou na kastraci, odkud jsme si ho převzali my.