Sára našla domov


malá kříženka, fena, 8 let (narozena 6/2012), KASTROVANÁ, č. mikročipu 941000024685739

Sára se k nám dostala spolu s 5 dalšími pejsky od majitelky, která již není schopná ze zdravotních důvodů se o pejsky starat.

Sára je malinká cca 6 kg fenečka, zprvu se cizích bojí, ale jak si získáte její důvěru, tak je z ní mazel nejvyššího kalibru a malý závisláček. Nebyla zvyklá na venčení na vodítku, ale celkem rychle se to naučila a nyní jí to nedělá žádné problémy. Je čistotná. S ostatními pejsky ze své smečky vycházela dobře, na ostatní depozitní pejsky si také hezky zvykla, venku občas na někoho zaštěká, ale je to spíše ze strachu. Byla by vhodná k druhému pejskovi, jelikož úplnou samotu zvládá hůře a společnost jiného pejska nebo člověka se snaží vynutit štěkáním, proto ji nedoporučujeme do panelových domů, kde by asi sousedy trochu rušila, pokud by zůstávala sama doma.

Více fotografií naleznete zde.

3. 4. 2020 - Sára odjela do baráčku do obce Loděnice k moc milým manželům, kteří od nás mají již kocourka bez oušek a ještě další zachráněná zvířátka. 

31. 3. 2020 - Doba "koronavirová" nám trochu zkoplikovala situaci s úpravou srsti pejsků. Ale díky zapůjčení strojku od naší "dvorní psí kadeřnice" jsme Sáru neumělecky ostříhali, aby jí mohla narůst kvalitní zdravá srst :-)

29. 3. 2020 - Ze Sáry je mazel nejvyššího kalibru a malý závisláček. Na vodítku již chodí moc hezky a nedělá jí to žádné problémy. 

17. 3. 2020 - Sára se učí chodit na vodítku. Nebyla na něj zvyklá, ale učí se rychle a jde jí to moc dobře.

16. 3. 2020 - Dnes jsme přijali 6 pejsků od majitelky, která již není schopná ze zdravotních důvodů se o pejsky starat. Sáru jsme ihned vykoupali, odblešili, odčervili a ostříhali jí zadredované chlupy.