Stříbrňák našel domov


kocour, cca 2 roky (narozen 2018), KASTROVANÝ (ev. číslo 2020/10/08)

Kocourek se od prostředka léta začal objevovat u našeho občasného depozita ve Vydří. Byl evidentně vyhladovělý, vyhublý, lidé ho začali krmit a on si začal postupně zvykat, že zde má pravidelnou stravu, ale byl stále plachý. Nyní je již pěkný, dobře stavěný, svalnatý. Jak začal být podzim a sychravo, začal se vkrádat i dovnitř domu, takže byl přijat jako kocourek depozitní.

Stříbrňák je velký mazlík a lidská pozornost mu dělá velmi dobře. Nesnáší se však moc s ostatními domácími kočkami v depozitu. Je jich na něho možná moc. S jednou kočkou by se třeba snesl, ale vyzkoušeno nemáme. Jako jedináček bude milionový :-)

Více fotografií naleznete zde.

12. 11. 2020 - Stříbrňák dnes odcestoval do Tábora do chaloupky se zahrádkou, bude moci i ven. Paní se na něho moc těšila a moc se jí líbil. Bude rozmazlovaný miláček jedináček, tak doufáme, že bude moc spokojený.

15. 10. 2020 - Stříbrňák byl vykastrován.

12. 10. 2020 - Kocourek se od prostředka léta začal objevovat u našeho občasného depozita ve Vydří. Byl evidentně vyhladovělý, vyhublý, lidé ho začali krmit a on si začal postupně zvykat, že zde má pravidelnou stravu, ale byl stále plachý. Nyní je již pěkný, dobře stavěný, svalnatý. Jak začal být podzim a sychravo, začal se vkrádat i dovnitř domu, takže byl přijat jako kocourek depozitní.