Řehoř (Bernáš) našel domov


kříženec, pes, cca 5 let, KASTROVANÝ, č. mikročipu 981020011353920

Bernard, Berný, Bernoušek, je moc milý, naprosto nekonfliktní, poslušný a hodný pejsek, Miluje míčky a aportování, stejně tak i vycházky. Když ale zrovna na vycházku nemůžete velmi ochotně si k Vám zaleze pod deku. Je to postelák a kontakt s lidmi je pro něj velmi důležitý a intenzivně ho vyhledává. Žádná jiná zvířátka - králíci ( i volně pobíhající), slepice, kočky, jiní psi, vychované děti… mu nevadí. Jako správný jezevčíkovec má pronikavý štěkot a ochotně hlásí návštěvy. Za plotem i vypadá, že hlídá. Veškerou péči zvládá dobře, cestování autem si užívá, jakoukoliv akci také. Je to pejsek který s Vámi bude rád jezdit do práce a spát pod stolem, stejně jako půjde tůru od restaurace k restauraci a v každé bude vzorný, důležitý a okouzlující. Hlavně že může být s Vámi a že se něco děje. Nikde s ním určitě nebudete mít problém. Potřebuje vyrovnané páníčky (protože jaký pán takový pes a u něj to bude platit dvojnásob), aby se z něj nestal nervozní, uňafaný a znuděný jezevčík…Hodil by se k veselým, zodpovědným a přiměřeně akčním lidem, co ho s sebou vezmou na dovolenou místo aby mu našli hlídání. Zvířecím kamarádem a domečkem se zahrádkou by rozhodně nepohrdnul. Rozhodně mu ale nebude stačit, když ho vystrčíte na „velkou“ zahradu. Bernášek je prostě SPOLEČNÍK každým coulem…

Více fotografií naleznete zde.

 

26. 1. 2019 - Bernášek odjel do nového domova s milými lidmi do Hvožďan u Bechyně. Bude bydlet v domečku se zahrádkou a společnost mu bude dělat mladý pejsek a kočička.

20. 11. 2018 - Řehoř se dnes bohužel vrací zpět k nám do péče, zemřela mu panička a pozústalí se již o něj nemohli dále starat. Spolu s ním k nám do péče přišel i pejsek Kokeš, který byl původně ze záchytných kotců v Jindřichově Hradci a 3 kočičky.

10. 3. 2016 - Řehořek dnes našel nový domov v Kardašově Řečiči, společnost mu bude dělat 11ti letý pejsek a kočička.

7. 3. 2016 - S Řehořkem jsme dnes byli na veterině. Konečně už něco přibral, váží 8 kg. Byl naočkován a načipován č. mikročipu 981020011353920.

25. 2. 2016 - Dnes jsme do péče přijali mladého (zhruba 1-3 roky starého) pejska, který se již od neděle 21. 2. 2016 pohyboval mezi městem Kardašova Řečice a Řehořinkami. Pejsek je velmi vyhublý (7,2 kg), špinavý a neudržovaný. Bylo velmi problematické ho chytit, neboť před lidmi utíkal, musel být přispán. Po odchycení se již nechal bez problémů hladit.