Pucifous našel domov


kocour, cca 4-5 let, KASTROVANÝ

Pucifous je hodný statný kocourek zvyklý žít venku, ale bude rád i za bydlení uvnitř. Před 2 lety mu zemřel majitel a od té doby byl odkázán na sousedy, kdo ho nakrmí. S ostatními kočičkami je nekonfliktní. Na kočičí záchůdek chodí 100%. Pucifousek k cizím lidem hned nepřijde, ale po seznámení je to také mazílek a moc rád si sám chodí pro pohlazení. 

Má menší vadu očí, očička má hodně zapadlá a jsou v nich viditelné srůsty. Byla mu provedena operativní korekce víček a ta mu velmi pomohla, takže ho již netrápí žádné výtoky a není třeba o očička dále pečovat jako dříve, kdy mu řasy dráždily rohovku.

Více fotografií naleznete zde.

16. 10. 2016 - Pucifousek odjel bydlet do domečku v Kardašově Řečici, kde bude mít na práci nejen chytání myšek, ale i dělat společnost staršímu pánovi a vnoučatům.

18. 5. 2016 - Pucifous byl vykastrován a zároveň mu byla provedena operativní korekce víček a zdá se, že mu to velmi pomohlo, jelikož víčka a řasy mu dráždila rohovku.

1. 5. 2016 - Kočičku Olivku a kocoura Pucifouse jsme přijali z obce Studená. Před 2 lety jim zemřel majitel a od té doby byli spolu s dalšími kočičkami, které ještě plánujeme přijmout, odkázáni na sousedy, kdo je nakrmí.