Ausa našla domov


kříženka labradorského retrívra, fena, 1 rok, KASTROVANÁ, č. mikročipu 981020000320670

Ausa je krásná, mladá, aktivní a stále dobře naladěná fenka. Miluje lidi. Je trochu nevycválaná, ráda skáče (to už jsme trochu eliminovali) a na vodítku dost tahá, ale to vše se dá dopilovat a pak z ní bude skvělý rodinný pes. Na ostatní pejsky se moc nadšeně netváří, ale pokud se jí dá čas, tak s nimi dokáže vyjít. Do rodiny by byla ale vhodná určitě jako jedináček. Kočičky se zdá, že jí nevadí. Doma je čistotná, ale určitě by nepohrdla zahradou, kde bude moci svou energii více vybít :-)

Fenka byla nalezena začátkem prosince v katastru obce Loučovice. 

Více fotografií naleznete zde.

13. 1. 2018 - Ausa odjela bydlet do baráčku do Velkých Losin na Šumpersku. Bude mít za parťáky aktivní rodinu, takže se jistě nudit nebude.

4. 1. 2018 - Dnes byla Ausa na operaci a byla rovnou i načipována (č. mikročipu 981020000320670). Při zákroku se najednou provedlo odoperování břišní kýly, kastrace a také korekce víčka u levého oka, které ji neustále dráždilo oko a tím způsobovalo bolest.

19. 12. 2017 - Dnes jsme do péče přijali asi roční kříženku labradora, která byla nalezena před 2-3 týdny v katastru obce Loučovice. Fenka byla veterinárně prohlédnuta (první vyšetření bylo provedeno již v péči obce), naočkována a na nemocné oko jí byly nasazeny antibiotické kapky a umělé slzy. Má vchlípené víčko, bude nutný operativní zákrok. Dále má kýlu, při operaci oka bude také odstraněna.