Mavis našla domov


kočička, narozena cca v létě 2017, KASTROVANÁ

Mavis je odrostlé kotě, které se s lidmi moc v dobrém nepotkalo (krom lidí, co ji krmili). Nejdříve na nás prskala a syčela, ale nyní již pochopila, že jí nikdo neublíží, tak se nechá bez problémů hladit i chovat a dokonce si to již i užívá a vrní. Je čistotná, s ostatními kočkami snášenlivá.

Více fotografií naleznete zde.

30. 1. 2018 - Mavis odjela bydlet do baráčku v Horní Pěně ke kocourkovi, který nedávno přišel o svého kočičího kamaráda.

25. 1. 2018 - Tak Mavis už si i sama přijde pro pohlazení a dokonce se i krásně rozpřede na důkaz toho, že se jí hlazení líbí :-)

10. 1. 2018 - Mavis na nás nejdříve prskala a syčela, ale nyní již pochopila, že jí nikdo neublíží, tak se nechá bez problémů hladit (i kdy z principu si ještě sykne :-) a pomalu ale jistě začíná kontakt s lidmi vyhledávat.

29. 12. 2017 - Mavis byla vykastrována.

22. 12. 2017 - Dnes jsme do péče přijali odrostlé kotě z obce Střížovice, narodilo se tam plaché kočce, kterou tamní lidé krmí. Kastraci maminky budeme také řešit co nejdříve. Mavis je odrostlé kotě, které se zatím s lidmi příliš v dobrém nesetkalo a tak na lidi prská a syčí. Budeme se pomalu snažit její důvěru získat.