Černín našel domov


kocour, nar. cca 6 / 2019, KASTROVANÝ (ev. číslo 2019/10/24)

Divoká koťata (Černín, Emil, Pusinka) byla odchycena v Lodhéřově, kde je lidé krmili. K nám přišla v půlce října. Kočičky udělaly velké pokroky, ale stále to ještě nejsou mazlíci, důvěru k lidem získávají pomalu, ale věříme, že jednou uvěří člověku úplně. Jsou čistotné, kočkolit používají bez problémů, baští všechno.  

Černín je krásný kocourek, má delší srst, je nejméně bojácný, zapojuje se do hry s ostatními kočkami, žijícími u nás. V současné době je v léčení. Má prasklý vřed v oku, snad se nám povede mu očičko řádně ošetřovat, za týden má jít na kontrolu. Pokud by se nepovedlo oko zaléčit, přišel by o něj. 

Více fotografií naleznete zde.

7. 2. 2020 - Černínovo očičko se zahojilo a tak mohl odejít do nového domova. Černínek bude bydlet v Jindřichově Hradci v bytě v rodině, kde mají pětiletou pohodovou kočičku, takže bude mít i kamarádku. 

8. 1. 2020 - Černín byl vykastrován. V současné době je v léčení. Má prasklý vřed v oku, snad se nám povede mu očičko řádně ošetřovat, za týden má jít na kontrolu. Pokud by se nepovedlo oko zaléčit, přišel by o něj.  

23. 10. 2019 - Dnes jsme přijali 3 plaché kočičky (Černín, Emil, Pusinka). Kočičky se nastěhovali k nálezcům v obci Lodhéřov. Lidé je chvíli krmili, ale jelikož mají psy, kteří by jim ublížili, umístili je k nám, jakmile to bylo možné.