Fatima našla domov


kočička, cca 1 rok stará (ev. číslo 2021/07/07), KASTROVANÁ

Kočička se nastěhovala se svými 5 koťaty cca 5 týdnů starých na statek v Horním Žďáře, kde nebyla vůbec vítána. Při příjmu vážila necelé 2 kila, měla ušní svrab, byla velmi začervená a z lidí vyděšená.

Fatima je drobounká, milá, hodná a čistotná kočička. Na lidský kontakt nebyla vůbec zvyklá, ale při odchytu nekouše ani neškrabe. Nyní si pomalu na lidský kontakt zvyká, už se občas nechá i sama pohladit, zjišťuje, že drbání bříška je fajn, jen je stále ve střehu. Ale každým dnem je to lepší. Proto pro ni hledáme trpělivé majitele, kteří jí dají prostor, aby si v klidu na ně zvykla a přestala se lidí bát. Venku byla zvyklá na kočičí kamarádku.

Více fotografií naleznete zde.

7. 9. 2021 - Fatima odjela bydlet do bytu v Jindřichově Hradci ke kocourkovi.

23. 8. 2021 - Fatima byla vykastrována.

3. 8. 2021 – Fatima byla otestována na FIV a FeLV - negativní

10.7.2021 – Fatimě se zanítila rána na noze, kterou si sebou přinesla. Na veterině zjistili silný zánět, tak dostala na 10 dní ATB.

6.7.2021 - Dnes jsme přijali kočku s 5 koťaty cca 5 týdnů starých z Horního Žďáru, která se nastěhovala na statek, kde o ně nestojí. Koťata i máma jsou hodně hubené až podvyživené, mají ušní svrab, některá koťata mají zánět v očích.