Jitřenka našla domov


kočička, narozena cca začátkem června 2021 (ev. číslo 2021/09/01), KASTROVANÁ, č. mikročipu 900163000238324

Koťátko pochází z Nové Včelnice, kde místní lidé krmí kolonii koček, které se tam množí nedaleko sídliště. Majitel koťátek (resp. kočičí mámy) je znám, avšak nehodlal situaci s neustále se množící kočkou řešit a tak se aspoň místním podařilo domluvit kastraci kočky a koťata převezli k nám, jelikož na místě už jim hrozí nebezpečí.

Jitřenka byla plaché kotě, nyní si již ale docela na lidský kontakt zvykla. Nechá se hladit i vzít do náručí. ještě si to úplně neužívá, ale to je jen otázka času. Je čistotná a s ostatními kočkami vychází dobře.

Více fotografií naleznete zde.

29. 1. 2022 - Večerníček a Jitřenka odjeli společně do nového domova na usedlost u Telče, kde budou mít dostatek volnosti a zároveň potřebné zázemí.

23. 11. 2021 - Jitřenka byla vykastrována, načipována a otestována na FIV/FeLV - negativní.

1. 9. 2021 - Dnes jsme přijali 3 kočičí sourozence z Nové Včelnice z lokality, kde místní lidé krmí kolonii koček, které se tam množí nedaleko sídliště. Majitel koťátek (resp. kočičí mámy) je znám, avšak nehodlal situaci s neustále se množící kočkou řešit a tak se aspoň místním podařilo domluvit kastraci kočky a koťata převezli k nám, jelikož na místě už jim hrozí nebezpečí.