Antiopa našla domov


kočička, narozena cca na přelomu června a července 2021 (ev. číslo 2021/08/01)

Kastrace v dospělosti je podmínkou adopce. 

Koťátko bylo nalezeno v Jindřichově Hradci.

Antiopa je hodné vymazlené kotě. Rozhodně někde musela být s lidmi. K nám se dostala velice zablešená a s pár dní starým úrazem (možná ji chytlo nějaké zvíře) obou zadních končetin. Léčba byla hodně dlouhá, ale podařilo se obě nožičky zachránit.

Více fotografií naleznete zde.

16. 10. 2021 - Kočičku si natolik zamilovala její ošetřující paní doktorka, že jí dala domov natrvalo :-) Antiopa bude bydlet v baráčku spolu s dalšími kočičími i psími parťáky. A úplně nejlepší zpráva, že obě nožičky se povedlo zachránit bez trvalých následků.

14. 8. 2021 - Tkáně na nohou jsou růžové, což je dobré, ale vyhráno zatím rozhodně není.

11. 8. 2021 - Naši úžasní veterináři každý den o nožičky pečují a kočička již zvládá s podpůrnými bandážemi i chodit. Otázkou je, zda se dokáží nohy zahojit a zda bude schopná chodit i bez zpevnění.

2. 8. 2021 jsme přijali kočičku nalezenou v Jindřichově Hradci. Původně jsme ji odmítli přijmout, jelikož bojujeme s nedostatkem místa v karanténně, ale když ji nálezci předali na MP a my ji tam viděli, nemohli jsme jinak než ji okamžitě odvést na veterinu, kde zůstala hospitalizována. Otevřené hnisající rány na obou zadních nohách - kosti, šlachy odhalené. Plná blech.