Fany


kočička, kříženka britky, cca 16 let, KASTROVANÁ (ev. číslo 2022/12/01), č. mikročipu 981020000773174

Kočičku k nám odložili majitelé, že se již o ni nemá kdo starat. Tedy přesněji řečeno ji odnesli na veterinu na utracení, kde toto odmítli a kontaktovali nás, zda bychom nepomohli. Fany celý život prý byla pouze bytová. Ze změny prostředí byla velmi vystresovaná, nechtěla jíst. Když se konečně dala jakž takž do pohody, byla adoptovaná. Jaké bylo naše překvapení, když nás po měsíci a půl kontaktoval pražský útulek, že jim Fany někdo odložil před vraty. Fany se tedy vrátila zpět k nám, ale její psychika byla zlomená ještě více. Nyní se už dala snad zase do pohody v rámci možností.

Fany je kočička, na kterou opravdu sedí označení, že je prostě svá. Je čistotná. K lidem si cestu po nějaké době najde, ale vyloženě mazel to není. Když má chuť mazlí se, když ji nemá, neváhá na vás zasyčet nebo se ohradit packou. Byla by ideální do klidné domácnosti a radši jako jedináček nebo k velice tolerantní kočce. Ostatní klidné kočky je schopná ignorovat, ale z jejich přítomnosti nadšená není.

Kontakt pro zájemce - 603 219 149 (Jindřichův Hradec)

Více fotografií naleznete zde.

4. 7. 2023 - Fany se již dala do pořádku, v rámci možností je v pohodě, ale zasloužila by si domov trvalý a klidný.

18. 3. 2023 - Fany byla převezena k nám. Její psychika byla zlomená ještě více než když k nám přišla poprvé.

13. 3. 2023 - Kontaktoval nás útulek z Prahy, že jim dnes dopoledne někdo nechal za brankou starší černou kočičku včetně očkovacího průkazu, čárových kódů s čipy a také účtu za veterinární ošetření - kastraci. 

30. 1. 2023 - Fany odjela bydlet do bytu do Prahy, kde bude kočičím jedináčkem.

1. 12. 2022 - Kočičku k nám odložili majitelé, že se již o ni nemá kdo starat. Tedy přesněji řečeno ji odnesli na veterinu na utracení, kde toto odmítli a kontaktovali nás, zda bychom nepomohli.

Ihned byla veterinárně prohlédnuta, krevní testy v pořádku, testy FIV/FeLV - negativní.