Eragona našla domov


kočka, starší, (ev. číslo 2023/03/06), KASTROVANÁ, č. mikročipu 981020000773170

Kočička se k nám dostala od staré paní, která žila dříve se synem v zahradní chatce u lesa. Před několika lety paní odešla do domova důchodců a žádala nás o pomoc s kočičkami, bohužel její syn pomoc odmítl a kočičky se dále množili a péče nebyla nejlepší. Nyní zemřel a paní není schopna dojíždět se o kočičky starat.

Eragona na tom nebyla zdravotně tak bídně jako její kolegové přijatí již dříve. Je plašší než ostatní kočičky z této lokality, je zvyklá na ostatní kočičky

Více fotografií naleznete zde.

19. 3. 2023 - Dnes jsme přijali poslední kočičku od staré paní, která žila dříve se synem v zahradní chatce u lesa v obci Dvoreček. Před několika lety paní odešla do domova důchodců a žádala nás o pomoc s kočičkami, bohužel její syn pomoc odmítl a kočičky se dále množili a péče nebyla nejlepší. Nyní zemřel a paní není schopna dojíždět se o kočičky starat a tak je tam krmily hodné paní ze vsi. 

Kočička je starší, byla vykastrována a díky hodné paní, která situaci bývalých majitelů zná, odjela ještě s kočičkou Angelou do nového domova nedaleko toho původního.