Bert v novém domově


13. 10. 2019

Dobrý den,
už je to 4 roky, co jsme si od vás adoptovali Bertíka. Bertík za tu dobu zažil plno nových věcí a mnohému se naučil. Stal se z něj celkem sebejistý pejsek. Chce se kamarádit se všemi pejsky, tak spíš hlídám, kdyby se někdo nechtěl kamarádit s ním. Velmi rád cestuje autem, do vlaku mě vyloženě táhne, když už pozná, kam míříme. Co má ale ze všeho nejraději, je běhání po lese. Občas mám strach, že v tom svém trysku přehlédne nějaký strom. Je to krasavec a sympaťák, kterého má každý rád. Moc za něj děkuji.
Přeji hodně štěstí všem vašim svěřencům v hledání nového domova a děkuji za vaši práci.
Se srdečným pozdravem Stáňa a Bertík

předchozí  strana 1/2  další

9. 1. 2016

Bertík už je u nás přes 2 měsíce a dělá nám jen radost. Je to moc hodný kluk. Pořád si je nejistý v rušnějším prostředí (více lidí, doprava...), ale pozorujeme, že je to lepší a už ho jen tak něco nevyvede z míry. Miluje procházky přírodou a když se mu chce, přinese nám i míček. Největší zábava pro nás všechny ale je, když nám s rozběhem skáče přímo do náruče :)
Zdravíme vás a přejeme v novém roce méně psích a kočičích bezdomovců a více zájemců a nových páníčků.

2. 11. 2015

Dobrý den,
posíláme pár fotek Bertíka. Je to úžasný pejsek! Venku je k cizím pejskům a lidem nedůvěřivý, a tak se jim raději vyhýbá, zato nám důvěřuje bezmezně, a tak už po dvou jízdách autem do něj sám skočí, u veterináře se bez problémů a bez náhubku nechá podržet. Doma obden kapeme do uší Biodexin a Bertík statečně drží :) Je opravdu vděčný za každé pomazlení a začíná si s náma i trochu hrát :) Venku se chová předpisově a na zavolání přiběhne, ikdyž se občas stane, že pudy jsou silnější, a tak prvně prožene divoké kachny u řeky nebo prozkoumá výběh koní :)
Přejeme vám, ať i ostatní pejskové naleznou brzy svůj domov.