Aran v novém domově


30. 5. 2017

Dobrý den, píšu nepěknou zprávu. Včera jsme museli nechat našeho úžasného psího dědu uspat. Před čtrnácti dny prodělal druhou mrtvici, tak nějak fungoval, ale pak se zprudka zhoršil, přestal jíst, chodit a vůbec mít radost ze života jako vždycky předtím. Taky postupně osm kilo zhubl a to u něj s jeho slabou konstitucí bylo hodně špatné. Proto jsme se rozhodli to ukončit dřív, než se to zhorší natolik, že nebude schopen se ani napít. Neseme to velmi těžce, ale věříme tomu, že jsme udělali to nejlepší, co jsme mohli. Byl to skvělý psí kamarád, na kterého jen tak nezapomeneme. Ještě jednou za něj děkujeme.

17. 3. 2017

Dobrý den! Tak píšu, jak jsem slibovala. Aran je bojovník! Po dvou dnech, kdy to vypadalo, že pojedeme na uspání, se ten náš dědek vzpamatoval a funguje jako předtím! Občas se sice při chůzi zamotá a schody jsou zatím taky ještě problém, ale strašně se snaží a zlepšuje se každým dnem o velký kus :) Máme velkou radost a doufáme, že tu s námi ještě chvíli pobude :).
Mějte se krásně! Chotová

12. 3. 2017

Dobrý den! Dlouho jsme se neozvali, tak to musíme napravit :) Jenom nemám úplně dobré zprávy... Aránek včera prodělal mrtvici. Zatím vůbec nevíme, jak se situace vyvine, jestli se z toho aspoň nějak vylíže nebo ne. Bere léky na podporu funkce mozku a dostává injekce, ale to je asi všechno, co pro něj můžeme v současné době dělat. Jinak je povahově pořád stejně fajn jako předtím, akorát při chůzi padá a hlavu má nakloněnou do strany. Zkusíme mu dát určitě šanci se z toho dostat, ale pokud by měl být do konce života v takovém stavu, v jakém je teď, asi to budeme muset, ač velmi velmi neradi, ukončit. Ale o tom zatím moc přemýšlet nechceme :) Jinak jsme mu pořídili na ven boty na zadní packy, protože ta jeho chůze je trochu horší než byla - konec konců normálně zestárnul :) a jak si šmejká ty nohy o chodník, tak je měl rozedřené až do krve. Reakce okolí jsou různé, ale nic si z toho neděláme a hrdě se šmejkáme i v botkách dál :) Ozvu se, jak to dopadlo. Vám přeji moc hodných nových páníků pro pejsky. Chotová

8. 5. 2016

Dobrý den, posílám zase po nějaké době fotky Arana. Má se dobře, je to veselý děda :-) .
Mějte se krásně! L.Chotová

předchozí  strana 2/2  další

17. 1. 2016

Dobrý den.
Aran je u nás už třetí měsíc, tak jsme si říkali, že bychom Vám měli poslat nějaké fotky. Jsou z dnešního venčení s psími kamarády, napadl nám sníh, tak jsme vzali celou smečku blbnout ven. Aran občas "zapomene", že jdeme i my a vydá se úplně jinudy a dost rychle, tak se za ním kolikrát proběhneme :). Jinak je moc hodný, zabydlený, nic neničí, když "slyší", tak i poslouchá :). Mějte se krásně, zase se ozveme! :)

11. 11. 2015

Dobrý den,
tak posílám nějaké fotky Arana se smečkou. Je to moc hodný kluk, jen jednou zkusil být silnější než páníček, ale vysvětlili si to a je v pohodě. Aran rád chodí do koše prověřovat, co je tam "dobrého". Ze začátku v noci trochu coural po bytě, ale už se to srovnalo. Dokonce jsme ho naučili jíst tu Calibru! Má moc rád míčky, většinou mu je teda vezme rychlejší mladší kolega, ale dědeček se snaží :).
Moc za něj děkujeme! Mějte se krásně!

28. 10. 2015

Dobrý den,
píšu jen rychlé info. Aran v pohodě, cestu zvládl bravurně bez jediného štěknutí. V noci trochu coural, pak blafal, že chce ven, ale dobrý. S fenkou si sedli taky dobře, je z něj celá pryč, moc se jí líbí. Až bude víc zabydlený, pošlu fotky. Děkuji a mějte se!