Kubula v novém domově


14. 11. 2016

Dobrý den, moc se omlouvám, že jsme se tak dlouho neozvali ohledně Kubíčka. Za těch pár měsíců se událo pár věcí a tak Vás chci konečně informovat. S přítelem a s Kubíkem samozřejmě, jsem se přestěhovali do místa mého trvalého bydliště (Ralsko Ploužnice) kvůli práci a mému studiu na VŠ. Kubíček teď tedy bydlí opět v bytě, sice menším, ale moc se mu tu líbí protože pár pater pod námi bydlí moje mamka, kterou s Kubíkem navštěvujeme a on jí má moc rád protože od ní vždycky dostane něco dobrého :-) Kubíček už se dokonce letos s námi poprvé koupal v rybníku a i když to teda není žádný nadšený plavec, tak brouzdání u břehu se mu moc líbí :-) Ještě bych zmínila, jak je na tom Kubíček zdravotně. Po všelijakých testech na bývalé veterině, kde mu diagnostikovali svrab a nevím co ještě, jsem Kubíčka vzala na jinou veterinu (kde jsem teď i zaměstnána, tak že má jen tu nejlepší péči) a tam mu paní doktorka konečně nasadila léky. Podle jejích slov je to prostě atopická dermatitida, kterou kokři často trpí, byli dělány i seškraby a žádné parazity jsme neobjevili, takže Kubík bere Prednison. Nyní bere třičtvrtě tablety denně a určitě se to budeme snažit snížit na minimum jelikož jsou to kortikoidy. Paní doktorka mě ale ujistila, že v jeho věku se už žádné nežádoucí účinky nestihnou ani vyskytnout, tak že nemusíme mít strach. Pro jistotu ale podáváme ostropestřecový olej na podporu jater, ale po dlouhých měsících se Kubíček konečně v klidu vyspí protože už je úplně bez drbání. Jsme moc rádi, že se tyhle problémy konečně vyřešili a že žádné jiné nemá :-) Jinak Kubíka jsem už na Národním registru přeregistrovala na současnou adresu. Máme se spolu moc hezky a chystáme se na výlet pod stan, samozřejmě až bude vhodné počasí :-) Posílám pár fotek,některé ještě ze starého bytu a některé novější :-) Přeji hezký den a ještě jednou se omlouvám, že jsme se tak dlouho neozvali.

21. 11. 2015

Posíláme s Kubíčkem pozdrav z nového domova :-)
Kubíček se u nás aklimatizoval na jedničku a s fenkou Karou je už také velký kamarád. Je to úžasný pejsek, koupání a vyčesávání je u něj bez problémů. Chodíme na procházky, hrajeme si a všem nám připadá, jako že je s námi odjakživa. Moc za Kubíka děkujeme a přejeme i ostatním pejskům, aby našli své doma :-)

19. 11. 2015

Dobrý den, hlásíme se, že je vše v naprostém pořádku :) už jsme absolvovali 2 přespání u mé mamky a Kubíček tam byl jako doma. Chodíme na procházky a krásně drží při koupání a česán.