Mečík v novém domově


1. 2. 2017

Dobrý Den ,
píši Vám dnes opravdu smutnou zprávu. Dnes nám zemřel náš milovaný morčáček Hryzálek a odešel do morčecího nebíčka. Dne 17. 9. 2016 jsme si u Vás v depozitu adoptovali do rodiny krásného morčáčka, který se u Vás v depozitu narodil 29.6 2016.  Jmenoval se Mečík, u nás jsme ho přejmenovali na Hryzálka. Hryzálek se stal okamžitě miláčkem celé rodiny a moc jsme si na sebe zvykli. Byl to opravdu chytrý , mazlivý a veselý morčáček. Nikdy jsem nezažila tak mazlivé morčátko, které by bylo zvídavé , chytré a veselé jako on. Včerejší večer (31.1 2017) se ale u Hryzálka objevil průjem, dnes v dopoledních hodinách jsme ujížděli na veterinu. Pan doktor Hryzálka prohlédl, ale nepřišel na původ průjmu (jedl jen to, co vždy - jeho oblíbenou zeleninu a jablíčko se speciálními morčecími granulkami a senem, samozřejmě s čistou vodu) a jelikož ani vyšetření mikroskopem nic neukázalo zůstal původ průjmu neznámý. Pan doktor nás předem připravil na nejhorší, jelikož byl Hryzálek apatický a prognóza vůbec nebyla příznivá, dal mu injekce a domů jsme dostali léky a několik rad. Bohužel se ale obavy pana doktora potvrdily hned záhy, Hryzálek zemřel ještě po cestě domů od lékaře. Srdíčko mu dotlouklo 1.2 2017 kolem 9 hodiny dopolední. Všichni v rodině jsme zdrcení , byl to víc než jen domácí mazlíček, byl to nejlepší kamarád našeho syna a člen rodiny. Hryzálek byl až do včerejška veselý a čilý. O to větší pro nás byl šok to, jak rychle věci vzali za své během několika hodin. Ještě stále tomu nemůžeme uvěřit. Bude nám moc chybět, nikdy na něj nezapomeneme , budeme mu vděční za každý krásný den, co s námi byl a budeme na něj vzpomínat jako na Pana Morčáčka, který nám dal hodně radosti. Mnohokrát děkujeme za to že jsme díky Vám měli šanci získat tak úžasného kamaráda a člena rodiny.
V příloze ještě posílám poslední fotku, kterou jsme s Hryzálkem pořídili před několika týdny během mazlení s naším synem, se kterým byli nejlepší kamarádi.

9. 10. 2016

Dobrý den, posíláme slíbené fotečky z nového domova. Hryzálek (u Vás Mečík) se v novém domově zabydlel rychle. Rád se povaluje, moc rád si pochutnává na ovoci a zelenině a ještě raději se mazlí. Je to morčáček, který se nerad fotí takže posíláme spíše momentky, které jsme vybrali z fotogalerie. Příště možná zachytíme na snímek i to jak se rád mazlí s naším pejskem. Jsme za Hryzálka moc vděční, už je součástí rodiny, děkujeme Vám za všechno, co pro zvířátka Cibela a lidi v ní dělají a přejeme každému pejskovi, kočičce a i ostatním zvířátkům, aby brzy našli nový domov a rodinu, která dá svému novému členovi potřebnou péči a lásku. S pozdravem zvířetomilná rodina Šmrhových z Kradašovy Řečice