Ajka v novém domově


20. 8. 2019

Dobrý den, posíláme pozdrav za naši ACinku (u vás Ajku). Myslím, že by řekla, že ze se má skvěle. Každý den s naší bordeří smečkou chodíme na procházky, teď nejčastěji plavat a házet míček až do unavení všech tří psů (a to dá jednomu zabrat). Smečka se rozrostla ještě o našeho syna, se kterým AC neskutečně dobře vychází, myslím že ho má tak ráda, protože z něj stále loudí dobroty.

Přikládám pár fotek z celého roku a posíláme pozdrav do Cibeli a přejeme i ostatním pejskům a kočičkám aby našli své domovy.


29. 1. 2017

Dobrý den, po delší odmlce o sobě dáváme vědět. Oslavili jsme ACinky 2. narozeniny u nás a posíláme pár fotek. Některé jsou z Vánoc jiné s dortíkem. Jinak jsme se za ty 2 roky rozrostli ještě o třetího člena naší bordeří smečky. :) Takže AC má teď psí brášky 2 a kočičí rovnou 3. Jinak je tedy neskutečný žrout, ujídá kocourům granulky, ovcím seno a nám večeře. Máme co dělat abychom ji udrželi ve sportovní kondici, protože ona se rozhodla že hubeňour tedy rozhodně nebude. Za míček, nebo vlastně cokoli co se dá hodit a kamkoli to popoletí udělá i kotoul. Jakékoli aportování čehokoli spolu s plaváním je naše největší zábava. Přejeme Vám všem hodně štěstí do Nového roku a pejskům a kočičkám ať i oni najdou milující domov. S pozdravem Kristýna, Michal a celá zvířecí smečka