Layla v novém domově


17. 3. 2020

Abí (Layla) opět posílá pozdrav. Je stále úžasná. Už nám slečna dospěla, přičemž málem sežrala Bellinku, ale vysvětlily jsme si to a už jsou zase největší kamarádky. Byly jsme na kontrole kloubů, tak má dysplazii třetího stupně. Každý večer dáváme sirup na posílení kloubů. Doufám, že i když se to nezlepší, alespoň se to nezhorší.
Přejeme všem chlupáčkům i vám všem dvounožcům krásný den, Lucka a Abequa.

18. 12. 2019

Krásný předvánoční čas přeje i Abequa (Layla) s Bellinkou. Takhle mi holčičky asistovaly u pečení cukroví.

1. 8. 2019

Posílám pár fotek z dovolené. Princezny jsme vyvezli k moři a prý to bylo fajn a za rok pojedou znovu. Abí a Lucka.

předchozí  strana 1/2  další

10. 4. 2019

Krásný den posílá Abequa (Layla) přímo z pelíšku po dlouhém ranním běhání. Vlastní pelech naprosto ignorovala, tak jsme ho zrušili a princezna spí v posteli s námi. Jinak je velká mazlice a taky pořádný rošťák. Ale láska je to naše největší. Přejeme chlupáčkům i ošetřovatelům krásný den.

26. 12. 2018

Abí s Bellinkou také přejí všem chlupáčkům krásné Vánoce a šťastný nový domov. Lucka

4. 8. 2018

Krásný letní den přejeme všem a po delší pauze posíláme pozdravy ze Zlivi. Abequa nám vyrostla v krásnou vlčí slečnu s úžasnou povahou. Je to náš poklad a obě chlupaté holčičky moc milujeme. Dnes jsme byli na pískovnách a takhle princezny řádily. Abí se naučila házet s míčem ☺ a moc jí to jde. Přejeme všem chlupáčkům jen tu nejlepší rodinu a zase pošleme nějakou fotečku. Lucka a Abí

26. 6. 2017

Dobrý den, posíláme pozdrav ze Zlivi a fotečku jak Abequa (Layla) roste jako z vody. Je nejšikovnější štěndo na cvičáku a i doma je skvělá. Občas si trochu zasataní, ale když se zlobím a ona přijde a olízne mi nos, tak je po zlobeni.
Přejeme krásný den Vám i všem svěřencům Abi a Lucka

7. 6. 2017

Tak nám princezna objevila vodu a je z ní hotový lachtan. Ve školce pro štěňátka je moc šikovná a krásně poslouchá. Je to moje láska a jsem Vám za ni moc vděčná.
Zase se ozveme Lucka a Abi (Layla)

23. 5. 2017

Dobrý den,
Abequa nám roste pro radost, krásně poslouchá, i když někdy musím mít velkou dávku trpělivosti. Pomalu začínáme cvičit a za sušené masíčko válí i sudy.
Zase se ozveme a přejeme krásný den Vám i všem chlupáčkům. Lucka a Abi

20. 4. 2017

Dobry den,
dnes jsme byli s Abeqou na přeočkování a byla děsně statečná. Jinak roste jak z vody, už má 7,5 kg. Poslala jsem fotku, jak s Bellinkou odpočívají.
Přeji krásný den a zase se ozveme. Lucka

6. 4. 2017

26. 3. 2017

Naše odpolední siesta s náhradní mámou :)