Drako v novém domově


28. 3. 2020

Mazlení místo převlékání postele. Králíček se chce mazlit, převlékat se bude potom.

29. 1. 2020

A zase ten ušáček! Občas když je puštěný i přes noc, tak mě budi. Hupsne do postele a štouchá do mne čumáčkem a chce drbat. Jsem minule trochu přestěhovala pokoj, aby mohl být na volno i bez dozoru. Všechny kabely vedou pouze do jedné zásuvky u stolu a za stolem je to vše schované, takže se k nim vůbec nedostane. Zatím mi je tedy nikdy ani neokusoval, ale zkoušet náhodu nebudu. A přes den si buď lehne za klec nebo pod postel. To jsou dvě jeho odpočinková místa, když nechce být rušen.

15. 4. 2019

Chlapák s dámskými dlouhými řasami a nejsem žádnej trpaslík abyste věděli!

7. 4. 2019

Už se mazlí i s přítelem, na chodbě, kde je koberec, lítá jak o život, protože mu nekloužou tlapičky, tak je sranda když mu šibe a když něco chce, tak si o to umí nekompromisně říci.

12. 1. 2019

Drakoušek je stále krásný a zdráv a pořád mazliváček. Oblíbil si dřevěnou hračku s rolničkou a minulý měsíc nám přišla nová hračka a to váleček na pamlsky. Hned věděl, jak se to používá.

25. 6. 2018

Možná se nakonec podaří zdánlivě nemožné a stará samička přijme Draka za kámoše.

 

17. 3. 2018

Proběhla kontrola. Během týdne léčby nabral Drako zpět na váze jeden kilogram, ještě půl kilogramu a jsme na původní váze. Paní doktorka byla s ním spokojená a pro jistotu máme za dva týdny přijít ještě na kontrolu a na váhu, zda se problém vyřešil úplně.

10. 3. 2018

Medicinu berem dobrovolně, panička to ochucuje moc dobře (dnes šťáva z okurky)

9. 3. 2018

Zdravím! Dnes jsem byla s králíčkem na veterině a odnesla si sáček s kapslemi a roztokem.. další týden jdeme na krev.. Drako je hubenější než byl a paní doktorka si myslí, že jsou to bud nějací paraziti nebo špatná krev.. je prý celkově hodně bledý (prohlížela sliznice, oko, zuby).... kromě vyhublosti však nejeví žádné známky nemoci, je čilý, jí pořád kdy může a co najde u čumáčku.. teplota a krevní cukr byly v pořádku.. bobečky se poslaly na vyšetření. až budem vědět víc, ozvu se. Děkuji

8. 2. 2018

Stal se z něj velký a zvědavý mazlík.

24. 12. 2017

Přejeme i vám všem ve spolku, krásné Vánoce a Nový rok.. a hodně štěstíčka pro vás i zvířátka :) (na fotce Drako, králíček od vás)