Aiky v novém domově


12. 3. 2018

Dobrý den, měla jsem od Vás fenečku labradorského retrievra Aiky a chtěla bych Vám jen oznámit její odchod do psího nebe. Brala jsem si ji od Vás 11.9.2010 a prožila u nás moc hezký život, jak s mými syny, tak i s labradořím kamarádem Bacardim. Do poslední chvíle byla statečná a velká bojovnice s obrovským srdíčkem. V květnu by jí bylo 14 let. Chtěla bych jen, aby jste věděla, že o ní bylo dobře postaráno a svůj život si u nás prožila s láskou, jak její k nám, tak naší k ní a byla neskutečně úžasná. Přikládám fotografii před 14 dny kdy jsme se statečně prali s následky po mrtvičce a zjištěním nádoru s metastázami. Po celou dobu těch 14 dní jsme celá rodina bojovali a bohužel v sobotu dopoledne jsme prohráli, i když nás to neskutečně bolí, víme, že jsme pro ni udělali vše, co jsme mohli a to odpomoci od bolesti, dát jí dostatek lásky, pozornosti a důstojný odchod do psího nebe. A pár foteček, jak s kamarádem Bacardim, tak s mladším synem a poslední v růžovém oblečku šitém na míru, aby když byli mrazy a byla psí seniorka nám neonemocněla.
S pozdravem a přáním hezkého dne.

30. 12. 2011

Moc zdravíme a omlouváme se, že jsme nepořáli k Vánočním svátkům a Novému roku dříve, bohužel jsme opravdu časově vytíženi, tak přejeme dodatečně. Ajulka se má dobře, je to neskutečně mazlivá labradoří holčička a závislák, je to naše černé sluníčko. Chceme Vám popřát do Nového Roku hodně štěstíčka, zdravíčka a spoustu umístěných mazlíčků.

24. 5. 2011

Dobrý den, moc zdravíme sice po delší době ale přece, bohužel málo času na mejlíky. Ajulka je zlatíčko :),má se skvěle, minulý týden si vyskočila na stůl v kuchyni a pomstila se 500g toustovému chlebu :) nezvracela, bez průjmu jen dejchala jak sentinel a přišli jsme na to díky tomu funění a že si schovala igelit od chleba do postele. No je s ní sranda. Je vpořádku, má se skvěle a s bráchou Bacardim jsou jak dvojčata až na velikost.Posílám pár obrázků, musím na několikrát jelikož jejich velikost mi pc nechce odeslat, tak mejlů pošlu víc, aby jste viděli jaká je to fešanda. Zdraví Jájulka a paníčka

14. 3. 2011

Dobrý den, moc zdravíme a musíme oznámit, že Ajulka je po kastraci. Byla kastrovaná v pátek, byla moc šikovná jen se jí nechtělo moc probouzet. Operovaná byla v inhalační anestézii a nechali jsme jí hodinku na kyslíku, aby se pořádně probudila, trošku zvracela, ale už v sobotu byla bez zvracení, čůrala i kakala bez problémů. Dnes už zlobí a chtěla by si hrát, ale nesmí, aby si nepotrhala vnitřní stehy. Zároveň jsme museli vzít jeden struk, jelikož na něm byli patrné změny. Jizvy se hojí velice dobře a 23.3. jí vyndám stehy už doma, má antibiotika a na bolest měla v den operace, v sobotu a včera Ketofen 10% a dnes už léky na bolest nepotřebuje. S límečkem jsme trošku bojovali, takže se nahradil košilkou z prubanu jen na doma, na ven chodí bez košilky. Operační ránu oplachujeme pokaždé když přijdeme z venku, hojí se to hezky, sice trošku nás zlobí jizva po odstranění struku ale to zvládáme také a Jájinka je dobrý pacient. Baští už normálně nemáčené granulky, jelikož vyměšování je v pořádku. Také už je i očipována. Brali jsme jí krev základní jen na játra a ledviny, hodnoty má jak mladice, takže v pořádku. Celkové vyš.krve absolvovala už loni, kde bylo také vše o.k.
Hezký den vám přejí Jájinka(Aiky) s paničkou Ivou. Zkusíme jí vyfotit jizvičku a v košilce a pošlu fotečky jak mi to časově vyjde. Už se těšíme na Vinoř, abychom se pochlubili, jakou máme doma pěknou holku.

3. 3. 2011

Mám chviličku, tak posílám fotečky Jájinky a Bacardiho o krátké dovolené v únoru na chalupě. Procházka po lese-Jájinka je malinká a Bacardi větší. V jednu chcíli se nám zamotala okolo stromu, tak jsem jí šla vysvobodit a ona si ze mne udělala odpočívadlo. Mějte se hezky jdu s Jájou do práce na kontrolu oušek a čipování .Hezký den přejí Jájinka s paničkou.

2. 1. 2011

Dobrý den,
všechny Vás moc zdravíme posíláme fotečku z vánoc, tedy spíše po Vánočních svátcích jak leží Ajule u stromečku s bráchou Bacardim. Dárečky mají rozházeny po bytě. Nejvíce si oblíbila žirafku. Už nám zhubla víc, než jsme po ní chtěli, takže aktuální váha je 24,15 kg a je moc hezká holčička, už nemá dietku na hubnutí, takže baští co Bacardi j/d je to bašta od Hillsu na pohybový aparát a moc jí chutná. Je to potvůrka v nestřežené chvíli si dala cukrovíčko :( ale nic jí nebylo :). Hárání jsme zvládli super. Ouška už máme úplně v pořádku jen ještě přeočkujeme psí nemoce a bude vše jak má být. Ajule je u nás spokojená a naše rodina jí má jako dalšího mazlíka, což ona je děsnej mazel a hlavně miluje kluky.

23. 11. 2010

Dobrý den, zasíláme aktuální fotečku Ajinky když hlídá staršího syna po noční, váha je 26,40kg vypadá to že budeme hárat zatím jsme na začátku a zvládáme to.Je moc šikovná a hroznej mazel.

19. 9. 2010

Aiky spinká s Bacardim po dopolední vycházce, odpoledne jsme byli v oboře Hvězda.

16. 9. 2010

Dobrý den, zdravíme z Prahy a krásné procházky z dopoledne, posíláme pár foteček, na Aiky už je vidět jak pomalinku hubne i na fotce - začínají jí být vidět boky.

12. 9. 2010

Dobrý den, Aikule Vás moc zdraví momentálně spinká po procházce. Je to zlatíčko s naším labíčkem si rozumnějí i s kočičkou a fretkou. Jak jsem včera psala v sms tak má vyčištěné ouška, uděli jsme jí mikroskopické vyšetření, kde byli nalezeny bakterie, kvasinky a docela velký otok-dostala do oušek mastičku proti otoku a bolesti a až nám opadne otok budeme léčit kvasinky a bakterie, Váhu má 29,7 kg začala baštit dietku na snížení hmotnosti (chutná jí), dnes byla odčervená. Spinkala dobře je to mazlíček, syn jí vzal do postele a tam spala až do rána. Dopoledne jsme byli udělat s našimi už 2 labíčky procházku a připojím fotečeky i jednu, co jsem odesílala ke schválení domů, abych ji mohla adoptovat ale se souhlasem rodiny. Ještě jí namažeme pacičky vazelínou má je popraskané, ale to jsou vše maličkosti. Jsme rádi, že ji máme a doufáme, že se o ni nikdo po dobu těch 6 měsíců nepřihlásí, aby u nás mohla už být navždy. Jak mi čas dovolí a dítě mi pustí k počítači tak Vám budeme s Aikulí posílat zprávy emailem i s fotečkami. Jestli mohu poprosit napsala by jste mi jak vlastně to s Aiky všechno bylo,, včera jsme Vás sice poslouchala ale většinu zapomněla už jsem pak měla radosti s Aiky. Moc zdravíme a zase se ozveme. Procházkovi a Aikule