Popina a Panda v novém domově


2. 4. 2020

Dobrý den, máme kočičky po kastraci.

18. 11. 2019

Dobrý den,
z koťátek nám vyrostly dvě nádherné slečny, kterým je nejlépe tam, kde jsou jejich páníčkové, ale nejraději pomáhají při snídani a večeři, co kdyby nám náhodou něco upadlo. Popina i Panda jsou kámošky, ale zároveň potřebují svůj prostor, takže tak půl metru na spaní, na sledování okolí z okna. No a očividně to jsou holky knihomolky. Posílám pár nových foteček.
Zdravíme a děkujeme za čas i lásku, který kočkám obětujete A z Pandy je milovnice vody, která teče z kohoutku a provazochodec, když vyskočí na sušák na prádlo a balancuje tam. Jsou to zlatíčka.

předchozí  strana 3/3  další

21. 10. 2019

Dobrý den,
posíláme první info o Popíkovi a Pandíkovi. Jsou to prostě kámošky a ocásci, kteří za páníčkem pořád chodí. Byt si očuchaly velmi rychle. Popina se nebojí od té doby, co jsme otevřely přepravku, Pandě to trvalo dva dny. Kočičí pelíšek neužívají, ale takový ručník na topení, juvánečku, to je pohodička. Nejvíce se jim líbí "prales" kočičích kytek, mezi kterými mohou běhat a skotačit. Vyfotit se mi je podařilo jen když spí, jinak by obě na fotce nikdy nebyly nebo pouze rozmazané flíčky skotačící.
Velmi Vám za vše děkujeme, za to jak se krásně o kočičky staráte ve volném čase. Spousty štěstí s hledáním nových domovů pro čičiny!