Vzpomínáme

Vilibald byl uspán


kocourek, starší (ev. číslo 2021/03/03)

Kocourek byl nalezen v Hrutkově. Chvíli ho měli doma nálezci, ale pak se o něj již nezvládli postarat a tak ho dovezli k nám.  Je hubený, má rýmu, měl ušní svrab. 

Vilibald je hodný kocourek. Vzhledem ke svému stavu to není zatím žádné torpédo. Rád odpočívá.

Více fotografií naleznete zde.

6. 4. 2021 - Vilibald byl hospitalizován 6 dní a jeho stav se stále horšil, výsledky krví ukázali již i nedostatek červených krvinek, navíc tělo nevytváří nové, kocourek je apatický, nedrží ani teplotu a stále sám nepřijímá potravu. Po poradě s lékaři jsme se rozhodli jeho trápení neprodlužovat.

31. 3. 2021 - Kocourkův stav se nelepší, navíc přestal jíst, proto jsme s ním vyrazili na veterinu, kde mu bylo zjištěno velice malé množství leukocitů a proto zůstal hospitalizován. Testy na panleukopenii negativní.

21. 3. 2021 - Kocourka jsme vzali na vyšetření. Z krví byl jasný zánět v těle. Dostal ATB, testy FIV a FeLV - negativní). Váha 2,2 kg.

20. 3. 2021 - Dnes jsme přijali kocourka nalezeného v Hrutkově. Chvíli ho měli doma nálezci, ale pak se o něj již nezvládli postarat a tak ho dovezli k nám.  Je hubený, má rýmu, měl ušní svrab.