Nikolka - Nelinka našla domov


kočka, 9 let, (ev. číslo 2021/03/01), KASTROVANÁ, č. mikročipu 981020000773223

Nikolka se k nám dostala jako 3 letá v roce 2017, protože majitel nebyl ze zdravotních důvodů už schopen se o ni starat, celkem rychle našla nový domov, ale v roce 2021 její majitelka zemřela a tak se ocitla opět u nás. Moc se u nás neohřála a odešla do nového domova. O ten ale bohužel opět přišla cca po 2,5 měsících, jelikož jí údajně "přeskočilo" - kočička měla záškuby srsti, byla umňoukaná, počůrala se na gauč - kočička byla na kompletní veterinární prohlídce, žádný závažný zdravotní problém zjištěn nebyl, jen drobné nedostatky, které se rychle srovnali a u nás se chová způsobně. Pak odešla do nového domova ke starší paní, která na ni pěla jen samou chválu, ale bohužel její stará kočička z přítomnosti Nelinky byla natolik špatná, že se rozhodla ji po 3 týdnech vrátit k nám, dalčí domov našla před Vánocemi ale opět byla po 3 týdnech vrácena ze zdravotních důvodů kočičky (problém s ušima) a tak Nelinka opět hledá domov.
 
Nelinka je klidná, hodná a mazlivá kočička. Je zvyklá v bytě, ven se nemá tendence pouštět, takže opět hledáme umístění do bytu. Zvykla si u nás sice i na ostatní kočičky a i na poměrně praštěné pejsky, kterých se nejdřív trochu bála, ale úplně odvařená z jejich přítomnosti není. Aby byla šťastná úplně, vyhovovala by jí asi spíše klidnější domácnost, kde by měla prostor se se svými lidmi pořádně pomazlit. 

Více fotografií naleznete zde.

4. 6. 2023 - Nelinka odjela bydlet do bytu v obci Lžín, kde bude mít kočičího kamaráda.

14. 1. 2023 - Nelinka byla opět vrácena a to ze zdravotních důvodů, trápí ji ouška a je třeba 2x denně je vykapávat.

23. 12. 2022 - Po více než dalším roce u nás odjela Nelinka do nového domova do Nové Bystřice, kde bude žít jako jedináček a užívat si pozornosti své nové paničky.

5. 10. 2021 - Nelinka se opět vrátil k nám do péče.  Paní na ni pěla jen samou chválu, ale bohužel její stará kočička z přítomnosti Nelinky byla natolik špatná, že se rozhodla ji po 3 týdnech vrátit k nám a tak Nelinka opět hledá domov.

14. 9. 2021 - Nelinka odešla bydlet do baráčku v Jindřichově Hradci ke starší paní a její 9 leté kočičce.

4. 6. 2021 - Kočička byla na kompletním vyšetření, abychom vyloučili nějaký zdravotní problém. Krve vyšli krásně, v ouškách jsou trochu přemnožené kvasinky, ale to spraví kapičky a v moč má lehce zvýšené pH, ale to se opět srovná urinal pastou.

1. 6. 2021 - Nikolka se nám vrací zpět do péče, , jelikož jí údajně "přeskočilo" - kočička měla záškuby srsti sekala ocasem, byla umňoukaná, počůrala se jí na gauč, nenechala se pohladit - nyní tedy budeme zjišťovat, zda byla jen v psychické nepohodě nebo je za změnou chování zdravotní problém. Při předání se už zase mazlila.

18. 3. 2021 - Nikolka odjela bydlet do bytu na Otíně.

3. 3. 2021 - Nikolka, nyní již Nelinka se k  nám vrací, jelikož její majitelka zemřela.

19. 4. 2017 - Nikolka našla domov v bytě u starší paní v Jindřichově Hradci.

11. 2. 2017 - Dnes jsme přijali do péče 2 kastrované kočičky (kočku Nikolku a kocoura Mikolku) z Plané nad Lužnicí. Jejich majitel prodal dům a ze zdravotních důvodů již není schopný se o ně starat.