Meginka v novém domově


3. 6. 2019

Dobrý večer,
musím Vám oznámit, že dnes jsem bohužel musela dát uspat Megi. Tak, jak se zdálo, že ožívá, tak bohužel v posledních pár týdnech se její stav zhoršil. Začaly jí "padat" zadní nohy, už se nedokázala ani zvednout a udržet v sobě cokoli (snad nemusím více rozepisovat). Krevní testy byly v pořádku, jednalo se vyloženě o stáří. Taky k tomu dopomohla dřívější mrtvička, o které jsem Vám už psala. Takže teď už se zbytečně netrápí. Mějte se hezky.

16. 2. 2019

Dobrý den,
přikládám fotky z dnešního odpoledne. Venku je dnes hezky, tak byli pejsci na sluníčku. Samozřejmě, že ten větší pelech je její, ale občas si to ti dva prohodí a válí se. jak se jim zachce.

27. 1. 2019

Dobrý den,
dle podmínek ve smlouvě hlásím změnu bydliště. Od prosince bydlíme s Megi ve Stříbřeci (směrem na Třeboň). Bydlíme v rodinném domě, což Megince velice vyhovuje. I když loni prodělala lehčí mrtvičku, i přesto se má velice dobře a změna bydlení jí pomohla ještě více. Takže předpokládáme, že nakonec s námi přece jen pár let ještě bude.

4. 6. 2017

Dobrý den,
Megi se má dobře, zoubky už tak nezlobí jen občas, tak to dostane antibiotika a pak je zase dobrá. Byla jsem dva týdny na dovolené, tak musela jít do psího hotelu, tak jestli chcete, tak mrkněte na jejich stránky na FaceBooku - je to Psí Hotel na Jihu. Jsou tam jak fotky, tak dokonce i video jak se Megi hraje s jiným psem, měla se tam strašně dobře a hrozně ji chválili, že je hodná a vychovaná.

29. 12. 2016

Dobrý den, posílám slíbené fotky Megi při koupání. Snad na příště to půjde už bez toho vodítka.

18. 9. 2016

Dobrý den, píšu něco málo o Megi. Zvykla si u nás rychle i s dcerou dobře vychází a s druhým psem je stále kamarádka. Na svůj pelíšek si zvykla prakticky hned i na náš životní styl. Je řádně přihlášena a zaregistrovaná u veterináře. U Megi nastal jen jeden problém a to dost vážný. Začala mít zdravotní problémy - měli jsme za to, že její nevrlost je součástí její povahy a také, že si na nás jen teprve zvyká, ale bylo to z jiného důvodu. Začala být čím dál tím víc nevrlejší a začal i problém s jídlem a další věci. A protože se u ní objevily určité příznaky, tak jsem ji vzala k veterináři na kontrolu zubů a bohužel se potvrdila má domněnka. Megi měla silný zánět dásní - podle doktora to u ní trvalo už hodně dlouho (proto i ta nevrlost), už dlouho musela mít silné bolesti, takže musela podstoupit zákrok. Přišla o spoustu zubů a momentálně stále bere antibiotika, a dále musí mít upravenou stravu (kašovitou atd. protože nic pořádně nepokouše). Teď už je na tom líp, ale léčba ještě nějakou chvíli potrvá. Připojuji nějaké foto.