Raduška v novém domově


8. 6. 2019

Dobrý den,
Raduška se má moc dobře. V příloze posíláme pár fotek voliéry, kterou jsme pro kočičky postavili. Lezou do ní dvířky z baráku, takže si můžou kdykoliv vybrat, jestli být doma nebo venku a zároveň jsou v bezpečí. Obě kočičky si to moc oblíbily a Raduška se nejraději vyhřívá na sluníčku (miluje teplo, když se topilo, tak radiátor byl její nejoblíbenější místo). Jsme za ní moc rádi

15. 3. 2019

Dobrý den,
dnes je to měsíc, co máme Radušku doma. Raduška se u nás velmi rychle zabydlela. Od prvního dne spí s Ondrou v posteli, krásně baští a je na 100% čistotná. S Lumpíkem i pejsky se okamžitě skamarádila. Vše proběhlo bez prskání a syčení. Je to jediná holka ve zvířecí smečce a zároveň největší velitelka:-). Na nás lidi si zvykala trošičku déle, ale byli jsme trpěliví, hodně si s ní hráli a po pár dnech už za námi sama chodila pro pohlazení. Dnes z Raduščiny plachosti nezbylo vůbec nic. Před nikým se neschovává a nechává se hladit i od návštěv, které k nám chodí. Máme z ní velkou radost a moc Vám za ni děkujeme:-)..

předchozí  strana 1/2  další

16. 2. 2019

Dobrý den,
posíláme fotku Radušky s Lumpíkem. Raduška je úžasná. Včera se chvilku schovávala pod postelí, ale později si už s námi hrála a dnes už lítá s Lumpíkem po celém domě a nechá se i podrbat. Máme z ní velkou radost. Za nějaký čas se opět ozveme.